21 Temmuz 2012 Cumartesi

Modern Bacasız Şömine Modelleri

Şömineleri hemen hemen herkes sever. Ateşin verdiği sıcak ve romantik hava başta kadınları olmak üzere herkesi kendi sihirli havasına sokar. Sevgiliyle geçirilen hoş bir akşam, kendimizle kaldığımız özel saatler, lapa lapa yağan karı bir fincan sıcak çikolata eşliğinde izlerken,gün batımına doyamayıp o kızıl turuncu rengi kaybetmek istemediğimizde şömineler atmosferi tamamlarlar. Apartman dairelerinde yaşayan çoğunluk için taşınabilen küçük ve baca gerektirmeyen modeller seçtim. Umarım beğenirsiniz.
Cam Şömine Örneği


Ayaklarının uzayıp kısalabilme özelliği sayesinde istediğiniz yüksekliğe çıkabiliyor. Şömine olarak kullanmadığınızda dekoratif bir aksesuar olarak kullanabileceğiniz güzel bir tasarım.

Çılgın Şömine Dizaynı
Aman dikkatli olun. Konuklarınız koltuk sanıp oturmasınlar :)


Dekoratif Şömine Modeli Son derece hoş bir tasarım. Dekoratif, taşınabilir, küçük ve her renge uyum sağlayabilecek bir yapısı var.




İlginç Şömine Tasarımı Isıtma amacıyla kullanıldığında avantaj sağlayacak bu model, ihtiyacı olan herşeyi üzerinde hoş bir şekilde taşıyor.


Kelebek Figürlü Şömine Tasarımı
Kelebek formu hoş olmuş değil mi? Kapalı olduğunda göz yormayacak şık çizgilere sahip.


bacasız şömine modelleri
şömine resimleri
şömine örnekleri
Modern Şömine Koltuk Modeli Ateşi yakından görmek ve hissetmek isterseniz bu tasarım size göre. Üstelik kapanıp toparlanması da çok büyük avantaj.

Modern Şömine Koltuk Modeli Kapalı
Bakın ufacık bir sehpaya dönüştü.

Modern Şömine Modeli
Modern, minimalist bir model daha. İnsanın içinden hepsini almak geliyor.

Pratik Şömine Modeli
Üzerindeki raflarla boş yer kaplamayan, kapladığı alanı değerlendiren bir tasarım. Cam olması da ayrı bir şıklık katıyor

Raf Şömine Dizaynı
Bu tasarımı görür görmez hemen battaniyemi alıp, elime romantik bir kitap geçirip sadece kendimle olacağım bir kaç saat geçirmek istedim. Siz?











Saksı Formlu Modern Şömine Tasarımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder